Rólunk

Köszöntjük a Natura Apartman weboldalán!

 

Az apartman természeti környezetét a Kőrös-Maros Nemzeti Park és a megye egyik legélhetőbb kisvárosa biztosítja. A helyszín könnyen megközelíthető mind az M43-as autópálya, mind Szeged felől. Az apartmantól Makó belvárosa gépkocsival 5 perc alatt és a közeli szupermarket 3 perc alatt elérhető.

A Maros-part nyaralóövezetében lévő apartmanház 2017 őszén került kialakításra és 2018 áprilisa óta fogad vendégeket.

Natura Apartman tágas udvara magas fákkal övezett, így a legmelegebb napokon is árnyas pihenést biztosít vendégeinknek. A zárt udvarban a vendégek gépkocsijukat biztonságban tudhatják. Az egy apartmannak helyt adó épület alsó szintjén nyitott pihenő tér áll rendelkezésre, míg a felső szinten található a zöld panorámás lakrész, tágas erkéllyel, ahol madárcsicsergés mellett étkezhetnek, illetve romantikus hangulatban borozgathatnak. A légkondicionált szobában 2 fő franciaágyon, +1 fő kényelmes fotelágyon történő elhelyezésére van lehetőség. A további komfortot a teljesen felszerelt konyhasarok, a különálló tusolóval rendelkező fürdőszoba, valamint az ingyenes tv és wifi biztosítja. Az ár az apartmanház teljes területének bérlésére vonatkozik.

A víz szerelmesei a nyári napokon a hűs Marosban csobbanhatnak, illetve bármely évszakban a közeli Hagymatikum Fürdő szolgáltatásait 20 % kedvezménnyel vehetik igénybe.

A kalandokat keresők is megtalálják a számításukat, hiszen a Maros Kalandpart, az egyedülálló Lombkoronasétány, a Maros vadregényes vidéke és Makó városának felfedezése könnyedén megoldható az apartman szolgáltatása keretében ingyenesen igénybe vehető kerékpárokkal, de akár egy kényelmes séta keretében is. Az apartman vendégei térítésmentesen látogathatják a József Attila Múzeum kiállításait, ahol megtekinthető a makói származású Galamb József által tervezett FORD-T modell is.

 

Sok szeretettel várjuk vendégeinket a Natura Apartmanban!